Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2019, 14:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Z finálneho súboja z Avengers: Endgame bola vystrihnutá obrovská bojová sekvencia

Z finálneho súboja z Avengers: Endgame bola vystrihnutá obrovská bojová sekvencia
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Herec Sean Gunn sa v nedávnom rozhovore rozpovedal o scéne s jeho postavou Kraglina, ktorá sa nedostala do kín.

Hoci od premiéry Avengers: Endgame ubehli už viac ako štyri mesiace, udalosti tejto veľkolepej komiksovky sú predmetom fanúšikovských debát ešte aj dnes. A nielen tých. Ako si určite spozoroval aj v článkoch na Filmkulte, herci, scenáristi či režiséri sa vo svojich rozhovoroch často vyjadrujú k rôznych aspektom filmu a prezrádzajú tak divákom stále ďalšie a ďalšie zaujímavosti.

No a nedávno tak učinil aj Sean Gunn, ktorý je známy postavou Kraglina z Guardians of the Galaxy či hraním Rocketa počas natáčania (hlas mu už prepožičiava Bradley Cooper). Ten totiž prezradil, že sme počas finálneho súboja s Thanosom mali vidieť aj vzdušnú bojovú sekvenciu, ktorá sa však do finálneho zostrihu Endgame nakoniec nedostala.

Odporúčané
Beyoncé s videom ku skladbe Yoncé Beyoncé s videom ku skladbe Yoncé 23. decembra 2013, 14:58

Gunn tiež dodal, že v tejto scéne sa nachádzal aj on v úlohe Kraglina, pričom jeho hlavu zdobila podobná plutva (na ovládanie šípu), akú mal v predchádzajúcich filmoch Yondu (Michael Rooker). Je pochopiteľné, že sa režiséri Russovci chceli v priebehu dramatického finále zamerať najmä na kľúčových členov Avengers a Thanosa, bolo by však skvelé vidieť, ako by táto vzdušná sekvencia vyzerala a aké ďalšie postavy okrem Kraglina by sa v nej objavili.

Domov
Zdieľať
Diskusia