Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Darth Maul údajne dostane vlastný seriál. Po Mandalorianovi a Obi-Wanovi sa aj on objaví na Disney+

Darth Maul údajne dostane vlastný seriál. Po Mandalorianovi a Obi-Wanovi sa aj on objaví na Disney+
FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Čakajú nás malé splnené sny?

Raňajky s Filmkultom sú tu aj dnes. Dnes bude reč o Star Wars, ale aj o skvelo vyzerajúcom filme s Timothéem Chalametom.

Netflix vydá tento rok historický film King

Hlavnú rolu Kráľa Henryho V. si v ňom zahral talentovaný Timothée Chalamet. Réžie sa chopil David Michod (Animal KingdomWar Machine), pričom so scenárom mu pomáhal Joel Edgerton, ktorý si aj zahral postavu menom Falstaff.

2. séria Titans vychádza už 6. septembra...

... a nižšie sa môžeš pozrieť na poriadny trailer. Je plný „one liners“, Bruca Waynea a nových superhrdinov.

Natalie Portman sa dostane do vesmíru v skvelo vyzerajúcej dráme

Volá sa Lucy in the Sky a jej režisérom je talentovaný Noah Hawley (seriály Fargo a Legion). Nepôjde o klasické veľkolepé sci-fi. Hawley sa chcel zamerať na dopad cesty do vesmíru na človeka a jeho psychiku. Viac ti už napovie trailer.

Darth Maul má na Disney+ dostať vlastný seriál

Informuje o tom server We Got This Covered, ktorý sa odvoláva na svoje spoľahlivé zdroje. Maul sa najprv mal objaviť v Obi-Wanovej sérii na Disney+, o ktorej vieme, že určite vznikne. Údajne však nastal zlom a dostane rovno vlastný seriál. Túto informáciu však ber s rezervou.


Nový animák od režiséra Your Name zaútočí na Oscary

Weathering With You zarobilo v japonských kinách už krásnych 90 miliónov dolárov a Japonci ho vyslali ako svojho hlavného kandidáta na boj o Oscara v kategórii Najlepší cudzojazyčný film. Stalo sa tak prvýkrát po 20 rokoch, kedy bol vybratý animák. Ak si však videl perfektné Your Name od režiséra Makoto Shinkaia, je ti jasné, prečo sa tak rozhodli. Aj jeho novinka je údajne vynikajúca, škoda, že sa jej v našich končinách nedočkáme.

Your Name zarobilo v Japonsku 235 miliónov dolárov a celosvetovo si prišlo po 357 miliónov dolárov. Pomohla aj Čína a jej 83 miliónov. Weathering With You sa zatiaľ okrem Japonska hralo len v Austrálii a na Novom Zélande. 

Domov
Zdieľať
Diskusia