Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2019, 18:38
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Apple odhalil AirPods Pro, prinášajú nový dizajn s mnohými inováciami. Ich cena je 279 €

NEWS APPLE
Uložiť Uložené

Slúchadlá sa budú vedieť prispôsobiť tvojmu uchu.

Apple už odhalil AirPods Pro verziu v novom dizajne, ktorá nebude prepúšťať žiaden zvuk z okolia. Slúchadlá sa začnú predávať už o dva dni, 30. októbra a preobjednať sa dajú aj teraz. Cena je tiež už známa, v Spojených štátoch budú stáť 279 eur, informuje The Independent.

 

Apple odhalil AirPods Pro, prinášajú nový dizajn s mnohými inováciami
Apple odhalil AirPods Pro, prinášajú nový dizajn s mnohými inováciami Zdroj: apple

Nový vzhľad slúchadiel je veľmi podobný tomu, čo už poznáme z ich lacnejšej, originálnej verzie. Ukrývajú však štuple, ktoré nebudú prepúšťať zvuk. Práve to má byť najlepšou funkciou novej verzie najlepšie predávaných slúchadiel sveta. Funkcia sa však dá vypnúť, aby ľudia počuli, čo sa okolo nich deje.

Tvorcovia však upozorňujú, že ak bude táto funkcia zapnutá, tak slúchadla vydržia kratšie, než sú používatelia zvyknutí, namiesto piatich hodín, štyri a pol. Zapínať a vypínať sa bude prostredníctvom ďalšej aktualizácie a to senzoru sily, ktorý bude umožňovať aj prehrávanie skladieb, či rušenie hovorov.

Odporúčané
Muž prehltol AirPod počas spánku. Slúchadlo mu hralo v tele a keď ho „dostal von“, stále bolo funkčné Muž prehltol AirPod počas spánku. Slúchadlo mu hralo v tele a keď ho „dostal von“, stále bolo funkčné 6. mája 2019, 9:53

Rozdiel od bežných AirPodov bude aj v tom, že si používatelia budú môcť slúchadlá prispôsobiť vlastnému uchu. Bude možné zmeniť štuple, ktoré sú vo vnútri ucha a to tak, aby ti vyhovovali čo najviac a hudbu si si skutočne užil.
 

Apple odhalil AirPods Pro, prinášajú nový dizajn s mnohými inováciami
Apple odhalil AirPods Pro, prinášajú nový dizajn s mnohými inováciami Zdroj: apple

Ľudia predpokladali, že nové AirPody bude Apple predávať v rôznych farbách, mýlili sa však. Apple ostáva verný typickej bielej.

Späť
Zdieľať
Diskusia