Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2019, 12:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ak bude na fotke Justina Biebera 20 miliónov lajkov, vydá album pred Vianocami. Spevák dáva fanúšikom ultimátum

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Spevák pridal na svoj profil príspevok, v ktorom uvádza podmienky toho, aby vydal album ešte v tomto roku.

Najlajkovanejšia fotka súčasnosti si vyslúžila viac ako 53 miliónov srdiečok a ako už asi tušíš, ide o vajce z profilu world_record_egg. Po ňom nasleduje fotka Kylie Jenner s dcérou, ktorá zaznamenala viac ako 18 miliónov lajkov. Práve ju sa teraz snaží prekonať Justin Bieber. Svojich fanúšikov totiž vyzval a dal im ultimátum – ak bude na jeho poslednej fotke 20 miliónov lajkov, ďalší sólový album vydá ešte pred Vianocami. 

V príspevku píše, že chce vidieť, aký dopyt v skutočnosti je po jeho novej hudbe, neprezradil však, koľko času majú fanúšikovia na to, aby hranicu 20 miliónov prekonali a ani to, čo sa stane v prípade, keď to nedokážu. Na albume podľa dostupných informácií naozaj pracuje, mali sme možnosť vidieť aj niekoľko záberov zo štúdia a v rámci živého vysielania o ňom hovorila aj jeho manželka Hailey. 

Odporúčané
Manželka Justina Biebera pridala odkaz „Zabijem ťa“. Fanúšikovia si myslia, že je venovaný Selene Gomez Manželka Justina Biebera pridala odkaz „Zabijem ťa“. Fanúšikovia si myslia, že je venovaný Selene Gomez 24. októbra 2019, 11:38

Ešte v prvej polovici roka Justin Bieber pridával na svoj Instagram informácie o tom, že odkladá tvorbu hudby až do doby, kým sa nepolepší jeho psychike. Tvrdil, že extrémna pozornosť smerom k jeho osobe od nízkeho veku mala negatívny vplyv na jeho mentálne zdravie a trpel úzkosťami a depresiami. Podľa jeho slov mu pomohla viera, ale aj manželka. Zdá sa, že v súčasnosti je už všetko v úplnom poriadku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Share it, like it, post in your story, I gotta see the demand ;) love you guys pumped for it! I’m almost done but your support will make me move faster

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domov
Zdieľať
Diskusia