Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2019, 8:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid je kráľom s korunou z Burger Kingu, môže nahrať novú štátnu hymnu

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Vypočuj si jubilejnú desiatu skladbu zo série Kultúrny šok od Fobiu Kida.

 

Fobia Kid má v tomto roku za sebou vydanie desiatich sólových skladieb a jeden veľký beef s Pouličným autorom tónov, ktorý však veľmi rýchlo utíchol. Každá skupina fanúšikov má svojho víťaza, čo je v konečnom dôsledku najdôležitejšie a interpreti môžu opäť tvoriť pre poslucháčov, ktorí za nimi stáli aj počas konfliktu.

Člen Dogma Family aktuálne predstavuje ďalšie pokračovanie svojej série Kultúrny šok, ktorú sa rozhodol ešte v prvej polovici roka rozbehnúť namiesto toho, aby tvoril celistvý projekt. Aktuálna novinka s Astralkidom22 dostáva názov Klop Klop a ide o tradičnú reprezent záležitosť, kde sa však obaja predstavujú v trocha inej polohe. 

O vizuálnu stránku sa postaral Daniel Kristl a o hudobnú zasa ConspiracyFlat. Fobia Kid stihol v tomto roku spolupracovať napríklad aj s Egom alebo Yzomandiasom a tak niet pochýb o tom, že jeho meno stále, v rámci pomyselnej scény, rastie. 

Odporúčané
Fobia Kid dissuje Pouličného autora tónov a Mega M z cirkusu Fobia Kid dissuje Pouličného autora tónov a Mega M z cirkusu 2. septembra 2019, 20:08
Domov
Zdieľať
Diskusia