Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2019, 20:22
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Fenka si zasekla jazyk do psej hračky, takmer oň prišla. Veterinárska klinika upozorňuje na problematické doplnky

NEWS PES
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Fotky sú len pre silné žalúdky.

Pre našich štvornohých miláčikov chceme vždy len to najlepšie. To platí o strave a aj doplnkoch, ktoré im spríjemňujú dlhé chvíle. Vtedy si však treba dať dobrý pozor, aké hračky zakúpiš. Môže sa totiž stať to, čo sa stalo fenke Poppy.

Odporúčané
V nemeckom laboratóriu testujú na zvieratách chemikálie, zo záberov mrazí. Psa porcujú na stole, opice držia spútané V nemeckom laboratóriu testujú na zvieratách chemikálie, zo záberov mrazí. Psa porcujú na stole, opice držia spútané 15. októbra 2019, 16:13

Jej majiteľ sa vrátil z práce domov. Všimol si, že Poppy uviazol jazyk v loptičke s dierkami. Ťažko povedať, čo fenka stvárala, keď bol majiteľ preč a ako dlho mala jazyk v hračke zaseknutý. Majiteľovi sa loptičku podarilo odstrániť, no Poppy sa necítila vo svojej koži. Preto radšej zašli na veterinárnu kliniku Foxhall Veterinary Clinic.

Fenka mala opuchnutý jazyk a bolo jasne vidieť, ako jej do neho pre loptičku neprúdila krv. „Bol ružový a teplý na dotyk, vyzeral inak ako normálne,“ píše klinika v statuse na Facebooku. Naordinovali jej lieky a nakázali kontroly. Každý deň teda navštevovala kliniku, no stav sa nezlepšoval. Začali sa na jazyku tvoriť modriny, nakoniec sčernel. Fenka mala problémy prijímať potravu.

Nakoniec ju museli operovať. Odumreté tkanivá odrezali a jazyk zašili. Našťastie sa operácia podarila, Poppy už môže jesť a piť bez väčších problémov. Stehy sa po čase rozpustia. Klinika upozorňuje, aby ste si poriadne premysleli, aké hračky psíkovi dáte, keď ho necháte bez dozoru. Nemusí to totiž dopadnúť tak, ako to dopadlo s Poppy.

Domov
Zdieľať
Diskusia