Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 9:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Slovák nezaplatil za drogy, vyhrážali sa zabitím rodiny. Na mieste bol údajný šéf organizovaného drogového biznisu

NEWS DROGY
Uložiť Uložené

Rodina sa najprv otázkam vyhýbala, neskôr priznali, že ich vydierali kvôli dlhu za drogy.

Divoké 90. roky, keď na Slovensku operovala mafia, ktorá sa nevyhýbala ani mnohonásobným vraždám a pravidelnému násiliu, sú už za nami. Tento druh organizovaného zločinu nahradila takzvaná ekonomická mafia, no v niektorých častiach Slovenska zjavne naďalej operujú skupiny, ktoré sa neštítia násilia a vyhrážania sa fyzickou likvidáciou.

TV Markíza vo svojej reportáži poukázala na rodinu z Nových Zámkov, ktorú prišli vydierať muži v čiernom aute. Otec rodiny Roman Lakatoš nakoniec na neznámych páchateľov privolal políciu. Členom rodiny tvrdili, že im jeho syn Benjamín dlží peniaze za drogy, a keď ich nedostanú, vyvraždia celú rodinu.

Odporúčané
Šéf košickej mafie si dovolil ubiť policajta na smrť. Východu kraľoval až do zásahu Mikuláša Černáka Šéf košickej mafie si dovolil ubiť policajta na smrť. Východu kraľoval až do zásahu Mikuláša Černáka 28. marca 2019, 18:58

Rodina spočiatku akékoľvek obvinenia týkajúce sa drog odmietala, no nakoniec sa priznal samotný Benjamín. Ten má podľa vlastných slov užívať pervitín od 15 rokov. Jedného z mužov v aute stihol pred kamerou dokonca označiť za údajného šéfa organizovanej skupiny z prostredia drogového biznisu. Podľa informácií TV Markíza sa týmto tvrdením zaoberá kriminálna polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia