Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 19:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ktorá populárna speváčka miluje Billie Eilish a akú nepríjemnosť musela Lady Gaga riešiť počas koncertu?

NEWS FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Dozvieš sa, ako si aktuálne žije starostka Fekišoviec a ako dopadol nový najdlhší let na svete.

Pozornosť verejnosti si počas posledných dní vyslúžila napríklad Lady Gaga , ktorá si pri improvizovanej choreografii s fanúšikom uletela natoľko, že musela hľadať cestu naspäť na pódium, pretože z neho spadla. O niečo šťastnejšie môžu byť speváčky Ariana Grande a Billie Eilish, ktorých tvorbu ocenila Lana Del Rey v rozhovore pre New York Times. 

Okrem veľa iného sa v najnovších Freshnews dozvieš, ako momentálne žije starostka obce Fekišovce, ktorá bola ešte pred pár mesiacmi kritizovaná verejnosťou za video zo zastupiteľstva. Prezradila nám, ako sa odvtedy zmenil jej život a či má v pláne znovu kandidovať na rovnakú pozíciu. 

Zároveň sme sa pozreli aj na ďalšie novinky a taktiež ti dáme možnosť získať 100 eur na jedlo v aplikácii Wolt. Tú sme mohli otestovať a zistili sme, koľko objednávok kuriér zvládne priniesť naraz. Viac už ale v samotnom videu. 

Odporúčané
Preslávila Fekišovce. Ako dnes riadi obec starostka, na ktorej sa smialo celé Slovensko? Preslávila Fekišovce. Ako dnes riadi obec starostka, na ktorej sa smialo celé Slovensko? 19. októbra 2019, 18:23
Domov
Zdieľať
Diskusia