Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 17:32
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Prichádza Diablo 4? Podľa nového leaku, hru predstavia na blížiacom sa Blizzcone už o pár dní

TECH HRY
Uložiť Uložené

Blizzard údajne pracuje na legendárnej hre.

Blizzard nezažíva najšťastnejšie obdobie. Spoločnosti sa totižto podaril škandál, o ktorom informovali viaceré médiá, vrátane nás. Počas turnaja v hre Hearthstone hráč zodvihol transparent, na ktorom bolo napísané „Free Hong Kong, Boycott Blizz“. Vyjadril tak podporu protestom v ázijskom veľkomeste.

Následne si na streame taiwanský hráč Blitzchung nasadil plynovú masku, čím sa snažil vyjadriť podporu demonštrantom, polícia totiž potláča demonštrácie slzným plynom. Hráč dostal ban a Blizzard si tým zavaril. Ľudia začali ich hry bojkotovať, čo renomé spoločnosti určite nevylepší. Blíži sa však Blizzcon, ktorý bude 1. a 2. novembra v Anaheime. Tam chystá Blizzard vytiahnuť ťažké kalibre, píše PC Gamer.

Odporúčané
Blizzard zabanoval hráča podporujúceho protesty v Hong Kongu. Vyslúžil si obrovskú kritiku verejnosti Blizzard zabanoval hráča podporujúceho protesty v Hong Kongu. Vyslúžil si obrovskú kritiku verejnosti 10. októbra 2019, 8:18

Hovorí sa hlavne o dvoch nových tituloch – Diablo 4 a Overwatch 2. Zatiaľ sú to nepotvrdené leaky, no všetko nasvedčuje tomu, že to je pravda. Nemecký obchod má k dispozícii novú knihu The Art of Diablo. Budú tam grafiky zo všetkých dielov, a to dokonca aj Diablo 4. Tak je to aspoň napísané v knihe.

Prichádza Diablo 4? Podľa nového leaku hru predstavia na blížiacom sa Blizzcone už o pár dní
Prichádza Diablo 4? Podľa nového leaku hru predstavia na blížiacom sa Blizzcone už o pár dní Zdroj: Twitter/Gamestar

Čo sa týka Overwatchu, nejaký čas neprišiel nový hrdina. Už dlhšie sa hovorí, že vývojári pracujú na dvojke a dávajú do nej veľa času a energie. Bolo by teda zbytočné pracovať na jednotke. Blizzcon sa už nezadržateľne blíži, uvidíme teda, čo si pre nás americká spoločnosť prichystala.

Domov
Zdieľať
Diskusia