Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 18:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chystajú Ariana Grande a Kylie Jenner spoločnú skladbu? Modelka pobláznila svet pesničkou, ktorú spieva svojmu dieťaťu

HUDBA ARIANA GRANDE KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Kylie Jenner pobláznila svet svojou pesničkou pre dcérku Stormi. Ariana Grande jej ponúkla, že ju prespieva do štúdiovej verzie.

Zahraničný internet venuje v súčasnosti veľmi veľa pozornosti známej podnikateľke a modelke Kylie Jenner. Tá sa pred časom rozhodla pustiť verejnosť do svojej základne v rámci prehliadky priestorov, kde pracuje na svojej značke kozmetiky. Ukázala všetko vrátane chladničky aj izby pre svoju dcérku Stormi. Z celého dvadsať minútového videa si však jej fanúšikovia najviac obľúbili krátky moment, keď zaspievala slová „Rise and Shine.“

Odporúčané
Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 miliónov za použitie dvojníčky v kampani po tom, čo odmietla spoluprácu Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 miliónov za použitie dvojníčky v kampani po tom, čo odmietla spoluprácu 4. septembra 2019, 9:48

Za pár dní sa Twitter naplnil vtipnými meme obrázkami, to však nie je ani zďaleka všetko. Virálne video neuniklo ani pozornosti populárnej popovej speváčky Ariany Grande, ktorá sa Kylie Jenner na Instagrame opýtala, či by mohla ikonické tri slová použiť. 

Kylie Jenner odpovedala, že s tým síce problém nemá, ale len v prípade, že si v novej verzii spoločne zahrajú vo videoklipe. Modelka sa pravdepodobne zatiaľ na spevácku kariéru nechystá, keď sa tak raz stane, budeme vedieť, kde siahajú počiatky tohto nápadu. 

Zdá sa však, že Stormi má jasno v názore na Rise and Shine

Domov
Zdieľať
Diskusia