Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2019, 21:18
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Simpsonovci vraj predpovedali štart druhej kapitoly Fortnite. Nechýbala čierna diera ani nedočkavé decká

NEWS FORTNITE SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Veľmi presná predpoveď skutočných udalostí.

Ak poznáš seriál Simpsonovci, určite si zaregistroval fenomén, podľa ktorého tím autorov okolo Matta Groeninga dokáže predpovedať budúcnosť. 

Toto tvrdenie je podľa fanúšikov založené na tom, že veľa reálnych udalostí sa už kedysi vo veľmi podobnej forme odohralo aj v niektorej z 31 sérií príbehov zo života žltej rodinky. 

Simpsonovci napríklad pomerne často hovorili o tom, že americkým prezidentom by sa mohol stať Donlad Trump. A ako vieš, naozaj ním je. V seriáli sa však objavili aj „predpovede“ zobrazujúce inteligentné hodinky, smartfóny, spektakulárne príchody spevákov na pódium alebo skorumpovaných futbalových úradníkov. 

Scenárista Al Jean však napríklad pre BBC povedal, že Simpsonovci už skrátka majú tak veľa častí, že sa proste museli niekoľkokrát trafiť. „Ak spravíte dostatočne veľa predpovedí, potom sa 10 % ukáže ako pravdivých,“ cituje ho britská televízia. 

Odporúčané
Fortnite opäť funguje. Odštartovala druhá kapitola aj s novou mapou. Len na Twitchi na ňu čakalo pol milióna ľudí Fortnite opäť funguje. Odštartovala druhá kapitola aj s novou mapou. Len na Twitchi na ňu čakalo pol milióna ľudí 15. októbra 2019, 11:20

Zatiaľ poslednú zábavu si fanúšikovia seriálu našli pri tohtotýždňovej nedostupnosti Fortnite pred štartom jej druhej kapitoly hry. Či je predpoveď dostatočne verná, posúď sám.

Starú mapu vo Fortnite totiž zničila veľká čierna diera. Tá sa potom vyše 24-hodín zobrazovala všetkým hráčom pri pokusoch o pripojenie, až kým Epic Games naozaj neodštartovali s ďalším pokračovaním, novým prostredím a vylepšenou hrateľnosťou.

A vrieskajúci Bart s Lízou? Zrejme majú naznačovať, že sa Fortnite teší najväčšej obľube medzí tými úplne najmladšími hráčmi.

V inej časti zas veľká tmavá guľa vtiahla celý Springfield podobne, ako čierna diera zničila pôvodnú Fortnite mapu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia