Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2019, 8:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Margot Robbie bojuje proti sexuálnemu predátorovi, ktorý je šéfom slávnych Fox News

Margot Robbie bojuje proti sexuálnemu predátorovi, ktorý je šéfom slávnych Fox News
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako skutočné spory so šéfom Foxu vlastne dopadli?

Mediálny gigant Fox News je minimálne po názve známy aj pre väčšinu Slovákov. Nie každý z tunajších obyvateľov ale počul o kauze, kedy bol šéf Fox News Roger Ailes obvinený zo sexuálneho obťažovania. Jeho éra sa skončila v roku 2016, kedy nakoniec odišiel zo svojej dlho vyhrievanej stoličky.

O Ailesovi je známe, že po tomto kroku pomáhal prezidentovi USA Donaldovi Trumpovi s jeho kampaňou, pričom meno Trumpa sa objaví taktiež v pripravovanej novinke Bombshell. Ak by si chcel o tomto prípade vedieť viac a nemáš náladu čítať zahraničné publikácie, počkaj si ešte niekoľko mesiacov, kedy pôjde snímka do kín. Zatiaľ si môžeš vychutnať druhý trailer.

Ústrednou trojicou v Bombshell sa stanú Nicole Kidman (postava Gretchen Carlson), Margot Robbie (Kayla Pospisil) a Charlize Theron (Megyn Kelly), pričom ich šéfa si zahrá talentovaný John Lithgow

O herecký ansámbel overených umelcov máme teda postarané. Nový trailer nám oproti debutovému detailnejšie priblížil jednotlivé osobnosti postáv a i keď je jasné, že každá zo žien je odlišná, ich cieľ (zosadenie šéfa) bude spoločný.

Film režíroval 62-ročný Američan Jay Roach (Trumbo, Fotor je lotor s Benom Stillerom a Robertom De Nirom) a scenár napísal Charles Randolph (oscarová dráma The Big Short). Česká premiéra je plánovaná na 2. január (leden) 2020 a Slováci budú môcť na Bombshell vyraziť 9. januára (leden) toho istého roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia