Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2019, 7:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prvý YouTube komentár, ktorý dosiahol milión lajkov, sa nachádza pod videom Billie Eilish

NEWS BILLIE EILISH YOUTUBE
Uložiť Uložené

Prvýkrát sa obecenstvo pod videom na YouTube zhodlo na vtipe v takom veľkom počte.

Billie Eilish má za sebou ďalší zásadný míľnik, tentokrát sa však o trochu viac týka jej fanúšika. Pod jej videom sa totiž objavil ešte pred 5 mesiacmi komentár, ktorý pred niekoľkými desiatkami hodín ako prvý v histórii YouTube zaznamenal milión lajkov. Jeho autorom je youtuber Seth Everman s viac ako 2,7 milióna odberateľov a na takýto úspech mu stačilo ukázať, že v jednoduchosti je krása. 

Odporúčané
Billie Eilish predala za hodinu 500 000 lístkov. Fanúšikovia zaplatili dokopy desiatky miliónov dolárov Billie Eilish predala za hodinu 500 000 lístkov. Fanúšikovia zaplatili dokopy desiatky miliónov dolárov 11. októbra 2019, 6:55

Pod video s názvom Bad Guy, kde Billie spieva aj „I'm the bad guy“ totiž napísal „I'm the bald guy,“ (som plešatý) čo v kombinácii s jeho profilovkou bez vlasov vzbudilo nečakaný záujem. Samozrejme, na úspechu má zásluhu aj najpopulárnejšia speváčka súčasnosti, keďže chalanovi poskytla platformu, na ktorú prišlo za pár mesiacov viac ako pol miliardy poslucháčov.

Samotný Everman si už na Twitteri vyžiadal aj ocenenie od YouTube, podobne ako v prípade dosiahnutia 100-tisíc, resp. milióna odberateľov, v tomto prípade sa však asi špeciálnej ceny nedočká. 

Domov
Zdieľať
Diskusia