Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2019, 11:14
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Minimálne dvaja mŕtvi a 20 zranených, v New Orleans sa zrútil rozostavaný hotel. Ľudia utekali pred padajúcimi troskami

NEWS
Uložiť Uložené

Úrady varujú, že pravdepodobne spadne aj ďalšia časť hotela.

Časti rozostavaného hotela v New Orleans sa v sobotu zrútili. V tom čase bolo v budove 112 ľudí. Podľa miestnych správ sú minimálne dvaja ľudia mŕtvi, minimálne 20 je zranených a niekoľko stavbárov je uväznených vo vnútri budovy. Jeden človek je stále nezvestný, informuje CBS.  

Ľudia, ktorí boli v blízkosti nehody, zdieľali svoje videá na Twitteri. Na nich môžeš vidieť ľudí, ktorí utekajú pred padajúcimi troskami, množstvo prachu. Počuť aj trúbiace autá, či zvuky sanitky.

Zábery z električky v blízkosti hotela, ktoré zachytávajú hmlu z prachu skutočne vyzerajú ako z katastrofického filmu.

Stále nie je jasné, prečo sa vrchné poschodia zrútili. Úrady však varujú, že je veľmi veľká šanca, že sa zrútia aj ďalšie časti hotela, pretože jeho vrch je nestabilný. Hovorca hasičov v New Orleans povedal, že sa momentálne najviac obáva, že spadne žeriav. Ten totiž váži niekoľko ton.

Odporúčané
Muž sa zachránil pred požiarom, keď zliezol po balkónoch z výškovej budovy Muž sa zachránil pred požiarom, keď zliezol po balkónoch z výškovej budovy 20. júla 2019, 14:03
Domov
Zdieľať
Diskusia