Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 17:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Charitatívna tetovacia akcia Zkruhu už deviaty rok pomáha tým, ktorí to potrebujú najviac. Prispieť môže každý

REFRESHER TETOVANIE
Uložiť Uložené

Poprední domáci tatéri na čele s Ondrashom rozširujú charitatívny projekt aj na Slovensko. Príď 26. októbra do KC Dunaj.

Charitatívny projekt a tattoo udalosť Zkruhu je zároveň nadačný fond, ktorý podporuje deti a ich rodiny. Zameriava sa na také, ktoré nemali toľko šťastia ako zbytok spoločnosti. Za niekoľko rokov fungovania podporili organizátori viac ako 20 rodín a príspevkových organizácii, ktoré sa starajú o postihnuté deti. Venovali im viac ako 1 milión českých korún.

Túto jeseň pripravujú už 9. ročník – prvýkrát okrem Česka aj na Slovensku. Ich cieľ sa nemení, chcú vyzbierať prostriedky pre dobrú vec a zároveň rozšíriť myšlienku nadácie medzi ďalších ľudí.

Odporúčané
Deti s ťažkým osudom majú len jeden sen, zatiaľ sa však na svet dívajú cez okno. Pomôž tým, ktorí si nevedia sami Deti s ťažkým osudom majú len jeden sen, zatiaľ sa však na svet dívajú cez okno. Pomôž tým, ktorí si nevedia sami 4. októbra 2019, 21:48

26. októbra sa v KC Dunaj stretne viac ako 30 československých tatérov, ktorí budú tetovať bez nároku na honorár svoje dopredu vydražené návrhy. Dražba návrhov bude prebiehať už o pár dní na oficiálnej facebookovej stránke nadačného projektu.

Ak sa nepodarí niekomu návrh vydražiť, má stále možnosť si dať vytetovať „krúžok“ za príspevok priamo na mieste, bez kérky teda v prípade záujmu neodídeš. Večer prebehne v KC Dunaj aj afterparty, na ktorej bude hrať viacero Drumatique djov, Subtension, Yanko Král a Junior.

Všetky vyzbierané finančné príspevky z tetovania aj vstupného na afterparty poputujú na pomoc dopredu vybraným rodinám a organizáciám. K ním sa pripoja aj ďalšie dary od sponzorov.

Domov
Zdieľať
Diskusia