Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 15:26
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Limitované tenisky adidas sa predali za 63-tisíc €. Ľudia kvôli nim stáli v rade až 3 dni

MÓDA ADIDAS NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Vyšlo len 160 párov.

Limitovaný pár tenisiek nemeckého športového giganta adidas, kvôli ktorému ľudia čakali v rade až tri dni, sa na eBayi aktuálne predali za neuveriteľných 63-tisíc eur. Vyhľadávaný model  s názvom Blackburn SPEZIAL sa na aukčnej stránke objavil len pár dní po tom, čo ho značka poslala na pulty predajní s cenovkou približne 110 eur.

Odporúčané
8 štýlov jesenných topánok, ktoré by ti túto sezónu jednoznačne nemali chýbať 8 štýlov jesenných topánok, ktoré by ti túto sezónu jednoznačne nemali chýbať 5. októbra 2019, 15:13

Ako informuje portál Footwear News, milovníci tenisiek si v piatok v anglickom meste Blackburn, nachádzajúcom sa v grófstve Lancashire, skutočne prišli na svoje. Ikonická značka s tromi prúžkami sa rozhodla zberateľský model vydať v obmedzenom počte. Na ľudí z celého sveta čakalo v predajni len 160 párov.

Zberatelia kvôli nim stanovali pred obchodom už od utorka. Výťažok z predaja poputuje na charitatívne účely. Niektorí vášniví milovníci módy boli rozhodnutí si tenisky nechať, iní pred predajňou čakali niekoľko dní len s úmyslom ich následne predať ďalej za astronomické čiastky.

Limitované tenisky adidas sa predali za 63-tisíc €. Ľudia kvôli nim stáli v rade až 3 dni
Zdroj: eBay

Na eBayi, či iných aukčných portáloch sa okamžite začali objavovať mnohé inzeráty, ponúkajúce rôzne veľkosti limitovaných adidas Blackburn SPEZIAL. Tie začínali na desiatkach tisícoch eur. Jeden predávajúci dokonca k obuvi ponúkal úplne zadarmo aj svoj spacák, v ktorom čakal pred predajňou.

Dizajn špeciálnych tenisiek pochádza z klasického a pomerne ikonického modelu adidas Blackburn so semišovým zvrškom, ktorý sa však oproti svojej limitovanej verzii pohybuje v sumách približne 100 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia