Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 14:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jedol blato, opil sa, pomočil a častokrát bol v bezvedomí. Robert Pattinson sa pri natáčaní The Lighthouse vžil do roly šialenca

Jedol blato, opil sa, pomočil a častokrát bol v bezvedomí. Robert Pattinson sa pri natáčaní The Lighthouse vžil do roly šialenca
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY THE LIGHTHOUSE
Uložiť Uložené

Po množstve vypitého alkoholu na pľaci nebolo výnimkou, keď herec omdlieval.

Pri nakrúcaní sa herci takzvaným method actingom neraz dostávajú na hranicu svojich možností. A niektorí ju dokonca prekročia. Splynutie s postavou, ktorú herec prezentuje, býva neraz poriadne šokujúce. Príkladom môže byť Christian Bale, ktorý kvôli filmom dokáže za pomerne krátku dobu schudnúť či pribrať desiatky kilogramov.

Odporúčané
20 colorways Casio G-Shock pre naše končiny 20 colorways Casio G-Shock pre naše končiny 8. novembra 2013, 18:29

Robert Pattinson pre Esquire prezradil, že sa pri natáčaní novinky The Lighthouse opil, pomočil či jedol blato. Postavy Willema Dafoe a Roberta Pattinsona sa totiž v snímke Roberta Eggersa predvedú ako čistokrvní šialenci. Mladý herec sa preto so svojím umeleckým ja rozhodne nemaznal.

Veľké množstvo vypitého alkoholu narobilo s hercom skutočné divy. „V podstate som bol celý čas v bezvedomí. Bolo to šialené. Strávil som množstvo času tým, že som sa povracal alebo pomočil,“ hovorí o svojom bláznivom method actingu na scéne Pattinson.

Jeho svojské obetovanie sa pre prácu v jednom momente nahnevalo Willema Dafoe, ktorý sa vyhrážal odchodom z natáčania. „V jednej scéne na mne Willem spí a obaja sme veľmi opití,“ spomína Robert Pattison a ďalej pokračuje so slovami, ktoré Dafoe venoval režisérovi Eggersovi: „Pokiaľ sa na mňa vyvracia, odchádzam z pľacu.

Keďže hráte šialenca, znamená to, že môžete byť celý čas šialeným. Teda, nie úplne celý čas, ale približne hodinu pred natáčaním scény. Doslovne môžete sedieť na zemi, vrčať a lízať kaluže bahna,“ prehlásil Pattison. Esquire vo svojej publikácii zdôrazňuje, že dané slová nemyslel herec obrazne. Premiéra The Lighthouse je v USA plánovaná na 18. októbra (říjen) 2019. Viac sa o filme dočítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia