Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 12:42
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Novodobý spôsob pitia alkoholu? The Glenlivet prišli so škótskou whisky, ktorá je v kapsulách

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Kapsule sú vyrobené z morskej riasy a preto sú celé jedlé.

Asi bolo len otázkou času, kedy príde niečo podobné na trh. The Glenlivet prichádza s budúcnosťou pitia alkoholu – kokteilové kapsule.

Ľudia pijú škótsku whisky už stovky rokov, zvyčajne z pohára a často s ľadom. The Glenlivet prichádza s úplne novým spôsobom, informuje CNN.

Teraz existuje „kapsulová kolekcia Glenlivet", ktorá na vychutnanie si whisky nepotrebuje pohár. Asi sám z názvu uhádneš, že ide o kapsule, ktoré obsahujú whisky a tým menia tradičný spôsob pitia a ozvláštňujú celý zážitok.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Glenlivet (@theglenlivet),

Ak si chcel zahryznúť do obláčika, pričom sa ti ústa naplnia škótskou, tak teraz je to možné. Musíš však vycestovať do Spojeného kráľovstva, pretože ponuka je limitovaná.

Kapsule budú dostupné v Londýne pri oslavách kokteilových inovácií, ktoré sa budú konať 13. októbra. Aj napriek tomu, že je táto ponuka limitovaná, možno naznačuje budúcnosť pitia alkoholu.

Odporúčané
Alkohol, ktorý nespôsobuje opicu, budeme popíjať už o 5 rokov, tvrdia vedci Alkohol, ktorý nespôsobuje opicu, budeme popíjať už o 5 rokov, tvrdia vedci 27. marca 2019, 18:18

„Jedlé kapsule sú prvé svojho druhu. Majú 23 ml a človek vie celú kapsulu stráviť. Poskytujú dokonalý zážitok a výbuch chuti v ústach," hovorí The Glenlivet: „Užiť si ich môžete úplne jednoducho, kapsula praskne vo vašich ústach a okamžite sa uvoľní chuť. Kapsulu jednoducho prehltnete."

To, že bude produkt dostupný len na krátku dobu by malo zabrániť tomu, aby si ich ľudia plietli s pracími prostriedkami.

Odporúčané
Ľudia po celom svete začali jesť pracie kapsule. Nová výzva môže skončiť smrťou či vypálenou dierou v bruchu Ľudia po celom svete začali jesť pracie kapsule. Nová výzva môže skončiť smrťou či vypálenou dierou v bruchu 18. januára 2018, 12:12
Domov
Zdieľať
Diskusia