Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2019, 9:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Obrovské marihuanové laboratórium za sprchovým kútom. Polícia na videu zaznamenáva tajný vchod aj gigantickú miestnosť

ZAUJÍMAVOSTI DROGY MARIHUANA
Uložiť Uložené

Ako sa za sprchovací kút dostalo viac ako 500 rastlín do miestnosti s rozmermi 500 metrov štvorcových.

Na ostrove Sardínia, ktorý je autonómnym regiónom Talianska, sa špeciálnej protidrogovej jednotke podarilo objaviť veľmi špecifický priestor na pestovanie marihuany. Ukrytý bol za sprchovým kútom jedného z domov, veľa podrobnosti však v tomto prípade portál CNN nepriniesol. 

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 30. marca 2019, 14:07

Dočkali sme sa autentického videa priamo zo zásahu, kde máme možnosť vidieť, ako tamojšia polícia vchádza cez malé dvere ukryté v kúpeľni do obrovskej miestnosti s rozlohou približne 500 metrov štvorcových. Tá bola vysvietená špeciálnymi vyhrievacími lampami, aby mohli rastliny rásť.

Dohromady zaistila talianska protidrogová jednotka 500 rastlín a taktiež zbraň s ostrými nábojmi. Majiteľ priestoru bol zatknutý a bolo proti nemu vznesené obvinenie, zatiaľ však nie je isté, aký trest mu hrozí. Polícia prezrádza, že podobné miesta je možné objaviť vďaka nadmernej spotrebe energie, ktoré vyžaduje napríklad osvetlenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia