Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 19:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mike Tyson verí, že by Floydovi Mayweatherovi nakopal v pouličnej bitke zadok

ŠPORT CONOR MCGREGOR MIKE TYSON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Legenda odpovedá aj na otázky o svojom plate alebo diéte.

 

V najnovšej sérii obľúbeného formátu od GQ, v rámci ktorého celebrity reagujú na komentáre ľudí pod svojím menom, sa objavil aj slávny zápasník Mike Tyson. Keďže má už 53 rokov, na rozdiel od svojich mladších kolegov sa už na verejnosti prejavuje pokornejšie, aj napriek tomu však v ňom ešte zostal aspoň kus sebaistoty, aby sa oprel do Floyda Mayweathera

Na otázku od neznámeho užívateľa, či by dokázal Tyson zvíťaziť v pouličnej bitke odpovedá jednoznačné áno. „Myslím si, že by som mu skutočne nakopal zadok,“ odpovedá na adresu skúseného boxera.

Odporúčané
Mike Tyson trefne vysmial Floyda Mayweathera, ktorý vyhlasoval, že je lepší ako Muhammad Ali Mike Tyson trefne vysmial Floyda Mayweathera, ktorý vyhlasoval, že je lepší ako Muhammad Ali 4. januára 2019, 7:05

Okrem toho Mike Tyson upravil zopár faktov vo svojej oficiálnej Wikipédii a odpovedal na otázku, prečo kŕmi svoje holuby aj luxusnou vodou. Tvrdí, že ich má veľmi rád, na rebríčku ich má hneď na druhom mieste po deťoch. Vysvetľuje aj svoje tetovanie, vtipkuje o zárobkoch a prezrádza čosi viac o svojich zápasnických stravovacích návykoch. Formát si už na prvý pohľad veľmi obľúbil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia