Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 7:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mike Tyson trefne vysmial Floyda Mayweathera, ktorý vyhlasoval, že je lepší ako Muhammad Ali

ŠPORT CONOR MCGREGOR MIKE TYSON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nemal pre slová Američana pochopenie.

Floyd Mayweather nikdy nepatril medzi najskromnejších športovcov na svete. Američan si momentálne udržiava legendárne boxerské skóre 50 výhier a 0 prehier, ale možno si o sebe myslí až priveľa.

Aj keď nejde o najnovšie video, po Američanovom zápase s japonským kickboxerom menom Tenshin Nasukawa, ktorého vybavil za dve minúty a zarobil za to 9 miliónov dolárov, sa opäť vynorilo vo viacerých svetových médiách.


Video zachytáva krátku otázku z interview portálu UCN s legendárnym Mikeom Tysonom. Natočené bolo v čase, keď Mayweather bojoval s Mannym Pacquiaom a v médiách sa objavovali veľkohubé vyhlásenia o tom, ako sa považuje za najlepšieho boxera všetkých čias a lepšieho bojovníka ako Muhammad Ali.

Tyson vtedy zareagoval veľmi trefne a Mayweathera v pár sekundách vysmial. „Veľmi blúzni. Keby bol kdekoľvek blízko pri ríši Muhammada Aliho, mohol by svoje deti odviezť sám do školy. On svoje deti sám do školy nevie odviezť a rozpráva o tom, aký je skvelý? Veľkosť bojovníka spočíva v tom, že sa nebráni ľuďom. Spočíva v tom, že je ľuďmi akceptovaný. On svoje deti nemôže sám odviezť do školy. Je to malý ustráchaný muž,“ vyhlásil vtedy Tyson.

Názor sa síce odvtedy možno trochu zmiernil, pretože Tyson sa objavil aj na zápase Mayweathera s McGregorom v roku 2017, avšak odpoveď na otázku nabrala relevanciu aj vďaka blížiacemu sa zápasu Mannyho Pacquiaa s Adrienom Bronerom 19. januára v Las Vegas.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Na internete sa totiž šíri video, kde Manny ochotne pózuje s ľuďmi, fotí sa s nimi a usmieva, čím pomyselne podčiarkuje Tysonove slová o tom, že velikánov musia ľudia akceptovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia