Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2019, 16:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Robert Pattinson a Willem Dafoe sa v izolácii záhadného majáku stávajú desivými šialencami

Robert Pattinson a Willem Dafoe sa v izolácii záhadného majáku stávajú desivými šialencami
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY THE LIGHTHOUSE
Uložiť Uložené

Tvorca Čarodejnice prichádza s ďalším pozoruhodným projektom.

Horor Roberta Eggersa Čarodejnica priniesol do žánrových vôd v roku 2015 výnimočnú záležitosť, ktorá sa pre niektorých divákov stala ihneď srdcovou záležitosťou. Režisérov pripravovaný projekt The Lighthouse sa preto teší značnej pozornosti jeho fanúšikov. Priznávame, že medzi nich patrí aj väčšia časť našej redakcie.

V druhej upútavke filmu opätovne nazrieme do stiesnených priestorov majáku, kde sa zdržuje dvojica mužov menom Thomas Wake a Ephraim Winslow. Tých stvárňujú nadaní herci Willem Dafoe a Robert Pattinson. Zatiaľ čo prvý z menovaných je rokmi overeným veteránom, Pattinson svojím talentom čoraz viac dokazuje, že je rozhodne viac, než len lámačom ženských sŕdc zo ságy Twilight.

Dejovo sa presunieme na koniec 20. storočia, kde budeme sledovať menovanú dvojicu strážcov majáku. Snímka The Lighthouse sa bude zjavne veľmi účinným spôsobom hrať s našimi zmyslami a spoločne s hlavnými hrdinami si prejdeme všemožnou zbierkou halucinačných výjavov. Od tejto novinky teda rozhodne nečakaj žiaden lineárny príbeh s očakávaným koncom.

Odporúčané
Jedol blato, opil sa, pomočil a častokrát bol v bezvedomí. Robert Pattinson sa pri natáčaní The Lighthouse vžil do roly šialenca Jedol blato, opil sa, pomočil a častokrát bol v bezvedomí. Robert Pattinson sa pri natáčaní The Lighthouse vžil do roly šialenca 7. októbra 2019, 14:14

Okrem Dafoea a Pattinsona si vo filme zahrá už iba Valeriia Karaman stvárňujúca morskú pannu. Dvojica strážcov majáka bude teda prakticky izolovaná od akéhokoľvek vonkajšieho sveta, z čoho sa do ich mozgov postupne zakorení šialenstvo. Kino premiéry v USA sa The Lighthouse dočká 18. októbra (říjen) 2019. Viac sa o snímke dočítaš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia