Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2019, 15:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Orálny sex na pódiu počas festivalu Burning Man? Víťaz Grammy si na pódiu užíval s priateľkou, ktorá následne zverejnila video

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Festival Burning Man je plný bizarností, túto však pravdepodobne nikto nečakal.

Festival Burning Man každoročne privíta niekoľko desiatok tisíc návštevníkov rôznych hudobných žánrov. Tí, ktorí sa prišli pozrieť na vystúpenie DJa Fluma, však boli svedkami bizarnej situácie, ktorá sa dá vysvetliť len veľmi ťažko.

Víťaz Grammy z roku 2017 počas vystúpenia pred množstvom fanúšikom predviedol na pár sekúnd sexuálnu scénu s herečkou, o ktorej sa už dlhšie pred tým hovorilo, že je aj jeho priateľkou. 

Odporúčané
Bláznivé módne kreácie, polonahé telá a cyklistické prvky. Aké outfity priniesol festival Burning Man 2019? Bláznivé módne kreácie, polonahé telá a cyklistické prvky. Aké outfity priniesol festival Burning Man 2019? 2. septembra 2019, 15:07

Neskôr sa video priamo z pódia z detailnejšieho pohľadu dostalo aj na internet a DJ sa aktuálne dostal pod paľbu kritiky verejnosti. Uverejnila ho samotná Paige Elkington, neskôr však bolo video odstránené. 

Negatívne komentáre sa spájajú aj so skutočnosťou, že festival Burning Man dlhodobo bojuje proti sociálnym sieťam aj influencerom, a tak záznam sexuálnej scény ide výrazne proti celkove myšlienke. Našli sa však aj takí, ktorí napísali, že práve vďaka tomuto videu prídu v budúcom roku na festival osobne. Zatiaľ nie je jasné, ako na túto udalosť reagujú organizátori. 

Domov
Zdieľať
Diskusia