Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2019, 17:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo máš na sebe a koľko to stálo? Známych osobností sme sa na pražskom Fashion Weeku pýtali na cenu drahých kúskov oblečenia

MÓDA MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK
Uložiť Uložené

Mercedes-Benz Prague Fashion Week je v plnom prúde a my sme na tejto udalosti nemohli chýbať.

V českom hlavnom meste prebieha najväčšia módna udalosť aktuálnej jesene s názvom Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Množstvo lokálnych dizajnérov predstavuje svoju prácu za uplynulých pár mesiacov a my sme svedkami toho, že v našich končinách majú tvorcovia skutočne cit pre módnu tvorbu. Samozrejme, ani tentokrát sme nemohli na prehliadkach hneď počas úvodných dní chýbať ani my. 

V najnovšom videu sa dozvieš, aké známe tváre sa prišli na pražský Fashion Week pozrieť a čo nám prezradili. Návštevníkov sme sa taktiež opýtali, čo si obliekli a koľko ich to stálo. Väčšina z nich za vzácne kúsky oblečenia luxusných značiek neplatila, prezradili nám aspoň, ktorý český dizajnér je podľa nich najväčšou nádejou. 

Stretli sme aj youtuberku Momu, raperku Sharlotu a Vandu Jandu, ktorá už má svoju prehliadku na MBPFW za sebou. Viac už ale v samotnom videu. 

Odporúčané
Po móle sa prechádzali nahí. Česká dizajnérka tvrdí, že na planéte je už šatstva dosť Po móle sa prechádzali nahí. Česká dizajnérka tvrdí, že na planéte je už šatstva dosť 2. septembra 2019, 14:53
Domov
Zdieľať
Diskusia