Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2019, 10:41
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Tvárou novej Chanel kampane sa prvýkrát stala transrodová modelka

MÓDA CHANEL
Uložiť Uložené

Myslela si, že sa jej budú veľké mená vyhýbať. Opak je však pravdou.

Teddy Quinlivan bola tvárou už mnohých kampaní a vo svete módy je skutočne známa. V roku 2017 sa však svetu priznala, že je transrodová. Očakávala, že to mnohé veľké mená odradí od spolupráce s ňou, ale práve naopak. Teddy na jej Instagrame pred pár dňami oznámila, že je tvárou novej Chanel Beauty kampane.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Theodora Quinlivan (@teddy_quinlivan),

Je to pre ňu obrovský osobný úspech, ale InStyle píše zároveň aj o tom, že to je niečo, čo sa zapíše do histórie. Teddy je totiž prvou trans modelkou, ktorú Chanel kedy najal.

Modelka túto novinku zdieľala na svojom Instagrame, ktorý môžeš vidieť vyššie. K príspevku napísala dlhé vyjadrenie, kde opisuje aký je pre ňu tento krok dôležitý: „Už dlhšie neplačem kvôli smutným veciam, ale nie je to zaujímavé, že vieme vyroniť aj slzy šťastia? Toto je pre mňa jeden z tých momentov. Celý môj život bol boj.“

Odporúčané
Transrodová Slovenka: Nikomu nechcem ničiť hodnoty, chcem len prežiť svoj život tak, ako to cítim (Rozhovor) Transrodová Slovenka: Nikomu nechcem ničiť hodnoty, chcem len prežiť svoj život tak, ako to cítim (Rozhovor) 19. marca 2019, 17:24

„V škole ma neustále šikanovali, vyhrážali sa mi, že ma zabijú, pri čom opisovali aj detaily toho ako by to urobili. Môj vlastný otec ma bil a nadával mi. Verejne som hovorila o tom, ako ma v práci sexuálne obťažovali a tento priemysel mi pripravil hroznú odvetu. Toto je však to víťazstvo, pri ktorom viem povedať, že všetko stálo za to.

V príspevku ďalej hovorí, že aj keď sa bude zdať, že ťa život kope, alebo na teba pľuje netreba sa vzdávať. Musíš sa postaviť a bojovať ďalej, pretože iba tak zažiješ slzy víťazstva.

Domov
Zdieľať
Diskusia