Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2019, 10:14
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Takmer polovica ľudí si nemení spodky každý deň, každý desiaty nosí rovnakú spodnú bielizeň aj týždeň, ukázal prieskum

ZAUJÍMAVOSTI PRIESKUM VEREJNEJ MIENKY
Uložiť Uložené

Až 13 % ľudí priznalo, že si mení „spoďáre“ len raz za týždeň.

Premýšľal si niekedy nad tým, ako často si ľudia menia spodnú bielizeň? Nuž, ani my nie. Niekomu však táto „problematika“ nedala spať a vznikol nevšedný prieskum. Konkrétne sa činili marketéri značky spodnej bielizne Tommy John, pýtali 2 000 Američanov na ich zvyky. Aj žien a aj mužov. Zistili, že 45 % z nich si nemení svoje spodky každý deň.

Takmer polovica ľudí si nemení spodky každý deň, každý desiaty nosí rovnakú spodnú bielizeň aj týždeň, ukázal prieskum
Zdroj: unsplash.com

Ak si sa zháčil a povedal si si, aké to je nechutné, máme pre teba nemilé prekvapenie. Až 13 % ľudí priznalo, že si mení „spoďáre“ len raz za týždeň. V prieskume sa tiež pýtali, aké staré kúsky ľudia nosia. Takmer polovica opýtaných povedala, že majú spodnú bielizeň staršiu ako jeden rok. 38 % ľudí uviedlo, že nevie.

Odporúčané
Novým hitom sa stali pánske podprsenky. Vychytávky si obľúbili už aj Slováci Novým hitom sa stali pánske podprsenky. Vychytávky si obľúbili už aj Slováci 3. augusta 2019, 18:47

Značka Tommy John upozorňuje, že by sme si nemali byť ľahostajní a kúsky staršie ako rok vyradiť zo šatníka. V spodkoch sa totiž už nachádzajú mikroorganizmy, ktoré neprospievajú tvojim intímnym partiám. Ak však patríš medzi tých, ktorý aj týždeň ignorujú zmenu spodnej bielizne, asi ti to je jedno.

Na obmenu šatníka treba myslieť, no všetko s mierou. Nedávno sme ti spomínali nový hit v rámci módy, pánske podprsenky. Zmestí sa ti do nej mobil, peňaženka, kľúče a množstvo ďalších vecí a nevšednú vychytávku si obľúbili už aj Slováci. Je to ale šálka kávy, ktorá nie je pre každého.

Domov
Zdieľať
Diskusia