Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2019, 12:49
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Vyše 4 500 € mesačne za prenájom? Praha ponúka bývania na rôzne spôsoby

Vyše 4 500 € mesačne za prenájom? Praha ponúka bývania na rôzne spôsoby
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Exkluzívny penthouse, o ktorého finálny vzhľad sa postaralo architektonické štúdio Schindler Seko.

Praha je v podstate našim druhým domovom a miestne  nehnuteľnosti pre vás mapujeme na pravidelnej báze už nejaký ten piatok, pričom dnešný deň nebude výnimkou. Bolo by totiž hriechom nepredstaviť širšej verejnosti nehnuteľnosť, ktorej mesačný prenájom posadí do stoličiek azda aj ľudí s nadštandardnými platmi. 

Reč je o penthouse s výmerou 197 metrov štvorcových, vrátane terasy situovanom v mestskej časti Střešovice, a to konkrétne v rezidenčnom projekte nazvanom Royal Triangle. Moderne zariadené bývanie ponúkne svojim budúcim majiteľom 4 izby s 2 kúpeľňami, pričom hlavným lákadlom by mali byť výhľady na viacero dominant mesta, ako napríklad Pražský had alebo obľúbený Petřín.  Samozrejmosťou sú prvotriedne materiály (dubové či exotické drevo), podlahové kúrenie, kapilárny systém stropného chladenia alebo vetranie s priamou rekuperáciou tepla. 

Život na vysokej nohe avšak nie je vôbec lacný špás a v danom prípade vychádza na vyše 4 500 €/mesiac, čo si povedzme úprimne, je pre horných 10-tisíc. Vychutnať si spomínaný luxus aspoň prostredníctvom záberov nižšie ale môžeme... 

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams.

Adresa: U Laboratoře, Praha 6 - Střešovice 

Podlažná plocha: 130 metrov štvorcových

Terasa: 67 metrov štvorcových 

Cena: 4 646 € / mesiac, respektíve 120 000 Kč (kontakt

Späť
Zdieľať
Diskusia