Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2019, 13:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Michal Truban priznal, že vyskúšal LSD, marihuanu mal viackrát. Politik upozorňuje na negatívne účinky drog

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Predseda politického hnutia Progresívne Slovensko uvádza veci na pravú mieru.

Ešte pred týždňom uniklo video, kde sa predseda politického hnutia Progresívne Slovensko priznal, že vyskúšal marihuanu na prednáške pred študentmi.

Michal Truban hovoril o tom, akú mal s touto ľahkou drogou negatívnu skúsenosť, ktorú zároveň konkrétne opísal. Za svoju otvorenosť zožal od politických súperov množstvo kritiky, teraz prichádza s reakciou vo forme videa. Tú zverejnil na svojom Facebooku.

Odporúčané
Michal Truban sa priznal k užívaniu marihuany. Vo videu hovorí o negatívnych stavoch po opadnutí účinkov Michal Truban sa priznal k užívaniu marihuany. Vo videu hovorí o negatívnych stavoch po opadnutí účinkov 31. júla 2019, 15:24

Priznáva, že nie je hrdý na to, čo na prednáške povedal a chcel by zopár vecí uviesť na pravú mieru. Dodáva, že marihuanu vyskúšal vo svojom živote viackrát, raz mal aj LSD. „O ťažkých a zložitých témach sa treba baviť otvorene, zároveň citlivo a zodpovedne,“ dodáva.

Ako základ na posun Slovenska vpred vidí, že je treba povedať všetko otvorene. Preto priznáva svoju chybu a dodáva, že sa zachoval ako politik, ktorým nikdy nechce byť, pretože chcel vyzerať lepšie, ako naozaj je. 

Odporúčané
Michal Truban: Firmu predal za viac než 10 miliónov eur, ale na peniazoch mu nezáleží (Rozhovor) Michal Truban: Firmu predal za viac než 10 miliónov eur, ale na peniazoch mu nezáleží (Rozhovor) 24. februára 2019, 14:10
Domov
Zdieľať
Diskusia