Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 14:26
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Muž chcel prekonať bizarný rekord v sedení na záchode, zvládol úctyhodných 5 dní

ZAUJÍMAVOSTI GUINNESSOVA KNIHA REKORDOV
Uložiť Uložené

Na záchode vydržal dlhých 116 hodín.

Ľudské hranice sú nekonečné. To si povedal Belgičan Jimmy De Frenne a rozhodol sa, že prekoná rekord v sedení na záchode. Vydržal však len 116 hodín a k rekordu sa ani poriadne nepriblížil, píše Inside Edition.

Odporúčané
Len 6-ročný ruský chlapec spravil za dve hodiny tisícky kľukov, aby pre svoju rodinu vyhral byt Len 6-ročný ruský chlapec spravil za dve hodiny tisícky kľukov, aby pre svoju rodinu vyhral byt 15. júla 2019, 10:40

Pravidlá neboli až také prísne. Každú hodinu sa mohol na 5 minút prejsť a odskočiť si trebárs na skutočný záchod. Ten jeho nebol totiž funkčný, keďže sa nachádzal na pódiu v bare. Na provizórny záchod mu nosili jedlo, sem-tam si tiež ponaťahovať svaly či šiel zapáliť cigaretu.

Nakoniec to vzdal predčasne, boleli ho zo sedenia nohy. Ani 5 dní nestačilo na to, aby pokoril súčasný Guinnessov rekord – 165 hodín.

Domov
Zdieľať
Diskusia