Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2019, 22:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Marinčin si po uznanom góle schuti zanadával. Na „Yes dopi*i, ku*va“ sa teraz Slováci dobre zabávajú

ŠPORT FÍNSKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tentokrát nešlo o vulgárnu fanúšičku, ale samotného reprezentanta.

 Vo včerajšom otváracom zápase majstrovstiev sveta v hokeji Slovákov pobavila jedna fanúšička, ktorá si schuti zanadávala po spálenej šanci našich hokejistov. Dnes v zápase proti Fínsku jej úlohu prebral Martin Marinčin, ktorý na striedačke netrpezlivo čakal, či rozhodcovia uznajú náš gól na 2:2.

Odporúčané
Vulgárna hokejová fanúšička zabáva Slovákov. Rýdzo slovensky si zrejme zanadávala po spálenej šanci Vulgárna hokejová fanúšička zabáva Slovákov. Rýdzo slovensky si zrejme zanadávala po spálenej šanci 10. mája 2019, 23:15

Marinčin zasunul puk do brány cez niekoľko blokujúcich hokejok, ale rozhodcovia sa potom vydali analyzovať videozáznam. Po pár desiatkach sekúnd hlavný rozhodca vyšiel z boxu a gól uznal, lenže štadión o chvíľu opäť stíchol. Rozhodca sa vrátil späť, aby záznam preskúmal znovu, ale gól našťastie uznal aj druhýkrát.

Košická Steel Arena sa preto mohla z vyrovnávajúceho zásahu radovať hneď trikrát. Emócie zo seba nezabudol vypustiť strelec Marinčin, ktorý si po uznaní gólu zanadával štýlom „Yes dopi*i, ku*va“ a momentálne zabáva Slovákov na sociálnych sieťach. Šport si skrátka niekedy vyžaduje aj vulgarizmy.

Domov
Zdieľať
Diskusia