Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2019, 10:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ciki caki ciki cak, dám ti úver na sporák. Toto sú najvtipnejšie reakcie na MS v hokeji na Slovensku

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenskému internetu opäť nebolo treba veľa a vyprodukoval množstvo vtipných obrázkov s tématikou hokejových majstrovstiev sveta.

Hokejový šampionát na Slovensku je v plnom prúde a po organizačnej stránke sa nám zatiaľ darí hostiť športový sviatok podľa plánov. Náš tím dokonca prekvapil vzácnou výhrou v zápase s USA, už tradične však pri veľkej udalosti reaguje aj samotný internet. Opäť vzniklo veľa vtipných reakčných meme, a tak sa poďme pozrieť na výber tých najlepších. 

Ošiaľ odštartoval odchádzajúci prezident Andrej Kiska s fotkou z fandenia, tvorcovia si však neuťahujú len z neho. Predpokladáme, že rýmovačky začínajúce „ciki caki ciki cak“ nás budú sprevádzať počas celých majstrovstiev a najväčšie poďakovanie už tradične patrí satirickej facebookovej stránke Zomri a jej sledovateľom, ktorí produkujú vtipné obrázky ako na bežiacom páse. 

Domov
Zdieľať
Diskusia