Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2019, 15:33
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vysmiaty Džin, krásna princezná aj lietajúci koberec. Aladin bude zábavným a rozprávkovým dobrodružstvom

Vysmiaty Džin, krásna princezná aj lietajúci koberec. Aladin bude zábavným a rozprávkovým dobrodružstvom
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY ALADDIN LIVE ACTION
Uložiť Uložené

Premiéry tejto hranej disneyovky sa u nás dočkáme koncom mája. Zájdeš do kina?

Voči hranej verzii Aladina s Willom Smithom v úlohe Džina sme boli spočiatku veľmi skeptickí. Štúdio Disney to však výborne napravilo podareným oficiálnym trailerom, ktorý už vyzeral o poznanie lepšie. Navyše, režiséra Guya Ritchieho máme v redakcii radi. Ak by teda Aladin aj napriek vysokým kvalitám prepadol (podobne ako Artuš), úprimne by nás to mrzelo.

Najnovšia séria ukážok z posledného obdobia však aj naďalej potvrdzuje, že by nás mohol čakať akčný, dobrodružný aj zábavný počin, ktorému nebudú chýbať ani prepracované muzikálové čísla. Koniec koncov, o hudbu sa postarali Benj PasekJustin Paul (La La Land) a Alan Menken (autor hudby pre animovaný originál z roku 1992). Či to ale stačí na to, aby si zavítal do kina, to sa už musíš rozhodnúť sám.

Príbeh snímky sa bude odohrávať na Blízkom východe a predstaví nám Aladdina (Mena Massoud), obyčajného chlapca z ulice, ktorý sníva o lepšom postavení a láske princeznej Jasmine (Naomi Scott). Našťastie bude mať po svojom boku lietajúci koberec aj Džina (Will Smith) so schopnosťou plniť želania.

Za réžiou stojí spomínaný Guy Ritchie (Snatch, Sherlock Holmes, King Arthur: Legend of the Sword), scenár napísal John August (Charlie and the Chocolate Factory, Big Fish) a okrem hercov vyššie si zahrá napríklad aj Billy Magnussen, Numan Acar, Marwan Enzari, Nasim Pderad či Nevar Negahban. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 23. mája (květen) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť viac, klikaj sem.

V závere si nezabudni vychutnať ani niekoľko nových plagátov a obrázkov

Domov
Zdieľať
Diskusia