Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 11:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pre Dalyba je každý deň nedeľa, na sebe má viac ako ty v banke. Sleduj video z New Yorku

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew tentokrát spolupracuje s so Snubbsom, ktorý je novým objavom labelu FCK THEM.

Člen Haha Crew vydal v minulom roku krátky projekt s troma skladbami, pričom však zároveň v jednom z našich rozhovorov prezradil, že si trúfa aj na debutové sólo. Už dlhšie sa zároveň okrem producentského remesla venuje aj rapovaniu, čo by mal byť rovnako jeden z prvkov na jeho prvotine. Zatiaľ sa teda nechajme prekvapiť a prejdime k aktuálnej novinke. 

Už včera na oficiálnom Instagrame Jägermeisteru prebehla premiéra nového Dalybovho videoklipu Aha, ktorý vznikal za veľkou mlákou a o jeho tvorbu sa postaral talentovaný Patrik Gemeš, resp. AUKAY312. Za kameru sa v tomto prípade postavil Yaksha a výsledkom je vkusná reprezent záležitosť s ikonickými zábermi z New Yorku. 

Okrem člena košickej crew sa na skladbe objavuje aj Snubbs, ktorého teraz máme možnosť často vidieť v prítomnosti FCK THEM. Predpokladáme, že ide o nový americký talent, ktorí sa budú snažiť chalani rozvinúť podobne ako pred rokmi 6ix9ine. Nechajme sa však prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia