Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 20:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Lady Gaga zažila na univerzite výsmech v hlúpej facebookovej skupine. Nadávali jej za to, že chcela byť slávna

HUDBA LADY GAGA
Uložiť Uložené

Speváčka sa nevzdala napriek neprajníkom.

Lady Gaga vytrela zrak všetkým neprajníkom, keď pred viac ako týždňom získala sošku Oscara a stala sa prvou osobu v histórii, ktorá získala ocenenia Grammy, BAFTA, Zlatý glóbus a samozrejme Oscara za jediný rok. Na slávnostnej ceremónii zaspievala s Bradleym Cooperom skladbu Shallow a svoj obrovský úspech predýchavala ešte niekoľko hodín či dní. Inšpiratívny príbeh úspešnej speváčky sa však nerodil ľahko.

Keď boli všetky ceny odovzdané, na Twitteri sa jednej z užívateliek podarilo nájsť starú facebookovú skupinu, ktorú vytvorili spolužiaci Lady Gaga, jej skutočné meno znie práve Stefani Germanotta, aby sa jej mohli vysmievať.


Facebook bol vtedy veľmi mladý, a tak si zo seba ľudia uťahovali všemožnými spôsobmi, pričom Lady Gaga očividne mala okrem svojich kamarátov aj neprajníkov. Speváčka sa vtedy skúšala presadiť v lokálnych baroch, čo ju stálo veľa úsilia, a v skupine jej napriek tomu 12 členov odkazovalo, že nemá ani štipku talentu, len túži po pozornosti a nikdy sa nestane slávnou.

Odporúčané
Je bisexuálka a pri tvorbe piesní fajčí trávu. 20 zaujímavostí o Lady Gaga, ktoré si (možno) nevedel Je bisexuálka a pri tvorbe piesní fajčí trávu. 20 zaujímavostí o Lady Gaga, ktoré si (možno) nevedel 28. februára 2019, 11:05

Samotná Lady Gaga koniec koncov v rozhovoroch neustále konštatuje, že aj keď sa ocitneš v miestnosti so 100 ľuďmi a 99 z nich v teba neverí, stačí nájsť toho jediného, ktorý ťa podporí.


Ľudia sa dnes na sociálnych sieťach smejú, že aj počet členov skupiny len podčiarkuje, ako veľmi efektívny musel tento výsmech byť. Lady Gaga si vraj všetkých 12 neprajníkov mala pozvať na odovzdávanie Oscarov, nech sa pokochajú tým, čo tak veľmi neznášali.

Domov
Zdieľať
Diskusia