Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2019, 13:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vtipný dedko valcuje Twitch vo veku 66 rokov. Bývalý vojak vie súperom vynadať a v Apex Legends ničí súperov

TECH TWITCH
Uložiť Uložené

Na Twitchi si získal už množstvo fanúšikov.

Ako trávia svoj voľný čas na dôchodku tvoji starí rodičia? Keby si im ukázal zákutia počítačových hier, možno by dopadli ako GrndPaGaming. Za týmto menom sa skrýva bývalý profesionálny armádny potápač vo veku 66 rokov, ktorý strávil v námorníctve dve dekády a dnes si už len užíva zaslúžený odpočinok.

Pred niekoľkými rokmi dokonca prekonal rakovinu prostaty a vedľajšie účinky liekov spoločne s dlhoročným pôsobením v armáde na ňom zanechali následky. Necíti si niektoré časti pravej ruky od ramena smerom dole, čo spomína aj v popise svojho profilu, a tak od neho vraj nemáš očakávať neuveriteľné herné zručnosti.

66rocny streamer
66rocny streamer Zdroj: Twitch

Napriek tomu sa na Twitchi stáva čoraz populárnejšou osobnosťou. V poslednej dobe si obľúbil najmä novú hru Apex Legends, kde podáva slušné výkony. Dokazuje to aj priložené video, na ktorom stratil svojho parťáka a aj tak odstrelil dvoch zostávajúcich súperov.

Odporúčané
Hra Apex Legends valcuje na Twitchi Fortnite a láme všetky rekordy. Máme tu nový hit? (Recenzia) Hra Apex Legends valcuje na Twitchi Fortnite a láme všetky rekordy. Máme tu nový hit? (Recenzia) 12. februára 2019, 9:37

Počas hrania sa dedko nebojí ani útokov na oponentov, pretože občas sa rozohní natoľko, že protihráčom vynadá, ako keby bol bežným tínedžerom za počítačom.

Ako sám hovorí, medzi jeho obľúbené hry patria tituly ako Fallout 4, World of Warships, World of Tanks, The Witcher 3, League of Legends či jednotlivé časti Battlefieldu. Ak by si sa chcel pozrieť na to, ako dokáže 66-ročný zničiť oveľa mladších súperov, určite si ho skús niekedy zapnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia