Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 14:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McDonald's už zajtra v Bratislave spustí prvé samoobslužné kiosky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Obľúbená sieť rýchleho občerstvenia vynovila prevádzku v Bory Mall.

Nebolo to tak dávno, čo sme ťa informovali o tom, že reťazec McDonald’s začína rekonštrukcie slovenských prevádzok. Hlavným lákadlom boli samozrejme samoobslužné kiosky, ktoré zrejme poznáš z okolitých krajín už niekoľko rokov, ale na našom území sme si na nich museli počkať.

Rekonštrukciou by mala postupne prejsť väčšina prevádzok a prvou z nich je reštaurácia v nákupnom centre Bory Mall, kde už samoobslužné kiosky stoja a čakajú, kedy budú prvýkrát spustené.

McDonald's už zajtra v Bratislave spustí prvé samoobslužné kiosky
Zdroj: Phillip Pessar/Flickr

Ako nám potvrdili priamo v McDonald’s, vynovená reštaurácia bude slávnostne otvorená už zajtra 21. februára, pričom kiosky začnú fungovať hneď v rovnaký deň. Ak si ešte kiosk nikdy nepoužil, nemusíš sa strachovať, stačí si na dotykovej obrazovke vybrať presne to, na čo máš práve chuť, zaplatiť kartou a počkať si na číslo svojej dokončenej objednávky.

Mali by výrazne pozmeniť spôsob, ako prebieha výber hamburgerov, pričom kiosky v zahraničí zároveň umožňujú vytvoriť si vlastný burger podľa svojich predstáv. V praxi ti preto dovolia zadať objednávku, na ktorej začnú zamestnanci pracovať až po odoslaní do systému.

Domov
Zdieľať
Diskusia