Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2019, 12:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zomrel svetoznámy módny návrhár Karl Lagerfeld

MÓDA KARL LAGERFELD SMRŤ
Uložiť Uložené

Nemecký vizionár nás navždy opustil.

V septembri minulého roku sa nemecký módny návrhár Karl Lagerfeld dožil svojich okrúhlych 85. narodenín. Azda nič zdanlivo nenasvedčovalo tomu, že by sa jeho život blížil ku koncu, veď on sám rád vtipkoval a odoberal si roky zo skutočného veku, pretože sa cítil oveľa mladšie.

Nanešťastie, svetové médiá nás dnes informovali o smutnej správe. Karl Lagerfeld zomrel vo veku spomínaných 85 rokov, zatiaľ pritom nie je známa presná príčina jeho smrti.

Jedna z najlegendárnejších osobností svetovej módy v poslednom čase pôsobila na pozícii kreatívneho riaditeľa značky Chanel. Aj keď nevedno, čo smrť spôsobilo, dizajnér mal byť v pondelok večer prevezený do nemocnice, kde sa jeho stav pravdepodobne zhoršil.

Zahraničné zdroje uvádzajú, že Karl sa už dlhší čas necítil najlepšie a musel si svoje zdravie šetriť. Zrušil preto aj niekoľko účastí na rôznych módnych prehliadkach.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený KARL LAGERFELD (@karllagerfeld),

Domov
Zdieľať
Diskusia