Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2019, 18:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix oficálne zrušil aj Punishera a Jessicu Jones. Sledovať jej 3. sériu sa ti teda ani neoplatí

Netflix oficálne zrušil aj Punishera a Jessicu Jones. Sledovať jej 3. sériu sa ti teda ani neoplatí
FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY NETFLIX PUNISHER
Uložiť Uložené

Podľa očakávaní sa Netflix zbavuje všetkých svojich projektov od Marvelu.

Stalo sa to, čo sme všetci očakávali, no báli sa toho. Bohužiaľ, Netflix pokračuje v rušení svojich seriálových projektov v spolupráci s Marvel. Najprv si to odniesol Iron Fist, kde sme sa vlastne viacerí potešili tomu, že sa zdroje budú alokovať niekde, kde to dá väčší zmysel. Ani druhá séria Lukea Cagea nebola slávou, a tak neprekvapilo ani jej zrušenie, no tu už sme sa začínali obávať, či podobný osud nečaká aj Daredevila. 

Na našu smolu sa naše obavy naplnili, 4. série Daredevila sa nedočkáme, a tak bolo len otázkou času, kedy Netflix ohlási zrušenie aj zvyšných dvoch projektov, Jessicy Jones a Punishera. Pri Punisherovi ešte počkali, kým vyjde von 2. séria, no Jessicu už úplne odstavili a jej budúcnosť zničili pár mesiacov pred tým, než sa dočkáme jej 3. série. V tomto prípade ale fakt netušíme, kto bude mať záujem vidieť ju. Doraziť by mala niekedy v lete.

Vzhľadom na to, že Netflix ešte nemá údaje sledovanosti 3. série (logicky), rušenie seriálov zrejme nebude až tak celkom prameniť z ich neúspechu. Môže za to Disney+? Kto vie. Možno sa to dozvieme ešte tento rok, možno nikdy. Ak je však nejaká možnosť, že sa Punisher či Daredevil vrátia, tak skoro to určite nebude. 

Domov
Zdieľať
Diskusia