Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2019, 14:42
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Skupina Queen mala otvárať ceremóniu na Oscaroch. Ponuku odmietli kvôli sexuálnemu škandálu režiséra Bohemian Rhapsody

Skupina Queen mala otvárať ceremóniu na Oscaroch. Ponuku odmietli kvôli sexuálnemu škandálu režiséra Bohemian Rhapsody
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rozhodnutie kapely Queen zamrzí mnohých fanúšikov.

91. udeľovanie Cien Akadémie je zatiaľ bez moderátora a zrejme to tak aj ostane. Po vyhadzove Kevina Harta sa uvádzania Oscarov nikto nechopil, no internet sa len nedávno dozvedel o možnosti, že by sme mohli dostať oveľa lepšiu náhradu, a síce Queen. 

Megahit Bohemian Rhapsody (pieseň aj film) si získal srdcia desiatok miliónov fanúšikov po celom svete a snímka zožala ocenenia na takmer všetkých doterajších filmových festivaloch. Rami Malek ako najlepší herec, Bohemian Rhapsody ako najlepší film či John Ottman za najlepší strih. Keďže otváracieho príhovoru sa nedočkáme, dostali ľudia z Akadémie úžasný nápad: živé vystúpenie kapely Queen, ktoré by otvorilo galavečer. Čo na to ale povedali rockeri?

Podľa najnovších informácií mali členovia kapely dostať ponuku zahrať niektorú pieseň zo svojho bohatého repertoáru, ktorú odmietli. Ich rozhodnutie sa malo spájať s kontroverziou okolo Bryana Singera, režiséra filmu, ktorý bol obžalovaný zo sexuálneho obťažovania. Túto informáciu ale vyvrátil samotný gitarista skupiny Queen, Brian May.

Ten prostredníctvom svojho profilu na Instagrame prehlásil správu za falošnú s tým, že kapela žiadnu ponuku neodmietla.  To ale nič nemení na fakte, že pieseň Bohemian Rhapsody” v podaní originálnych interpretov na Oscaroch nezaznie.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

NOPE ! We never turned down playing at the Oscars. We're just happy and proud that Bohemian Rhapsody has received 5 nominations, and we will be there in support !!! Bri

Príspevok, ktorý zdieľa Brian Harold May (@brianmayforreal),

Domov
Zdieľať
Diskusia