Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2019, 11:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jimmy Pé si splnil americký sen. Z chlapca z dediny je svetovo uznávaný DJ s turné v USA

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Sleduj zopár záberov z Jimmyho cesty naprieč USA, v ktorej ti ukáže, ako si plnil americký sen.

Jimmy Pé je meno, ktoré sa už k tebe určite dostalo. Patrí k najlepším reprezentantom elektronického žánru na Slovensku, pričom jeho tvorba do veľkej miery vychádza z klubových subžánrov posledných rokov a tiež hip-hopu ako takého. Kombinuje eufóriu s melanchóliou, ktorá si už dokonca našla veľa fanúšikov v zahraničí. 

Ešte v minulom roku absolvoval Jimmy turné za veľkou mlákou a z tejto cesty zhotovil aj veľavravný vlog, vďaka ktorému sa dozvieš, ako jeho cesta prebiehala. Uvidíš, ako to vyzerá v samotných kluboch a čo všetko je neodmysliteľnou súčasťou života úspešného DJa. 

Ide zároveň o cestovateľskú záležitosť, keďže uvidíš aj typické destinácie, ktoré si určite nenechaj pri svojej návšteve Kalifornie ujsť. V kluboch to žije podobne ako u nás, aj keď atmosféru porovnať nedokážeme. Podľa Jimmyho však ide o destinácie, kde by chcel hrávať stále. 

Talentovaný Slovák to dotiahol naozaj ďaleko. Aktuálne vyrazil na turné naprieč Áziou, pričom bude mať možnosť hrať na miestach, o ktorých sa nesníva ani jeho zahraničným kolegom. No a už snáď môžeme prezradiť, že z jeho cesty vznikne viacero podobných videí, ktoré nájdeš na našom kanáli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia