Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2019, 3:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zac Efron je chladnokrvný sériový vrah Ted Bundy. V prvom traileri spoznáva svoje krvavé chúťky a prvé obete

Zac Efron je chladnokrvný sériový vrah Ted Bundy. V prvom traileri spoznáva svoje krvavé chúťky a prvé obete
Zdroj: Voltage Pictures
FILMY A SERIÁLY EXTREMELY WICKED SHOCKINGLY EVIL AND VILE
Uložiť Uložené

Debutový trailer pre Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile konečne dorazil.

Kto by to bol povedal, že raz budeme zvedaví na výkon Zaca Efrona v nejakom filme. Za posledné obdobie sa ale ukázal v pozitívnom svetle a koniec koncov, je to veľký sympaťák (s čím budú súhlasiť najmä dámy, že?). Najnovšie sa nám predstavil v debutových záberoch pre biografický thriller s názvom Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. 

Snímka nám vyrozpráva príbeh o azda najznámejšom sériovom vrahovi z USA, Tedovi Bundym. A stvárni ho práve Zac Efron, ktorému to v tejto role v záberoch nižšie skutočne sedí. Z prvého traileru máme dobré pocity a tešíme sa hlavne na herecké krácie Efrona s nádhernou Lilly Collins. 

Celý príbeh bude rozprávaný z pohľadu Bundyho priateľky Elizabeth Kloepfer. Tá celé roky absolútne netušila, že Bundy je v skutočnosti brutálny vrah. Napokon ho však sama udala polícii a až pri súde sa dozvedela strašnú a detailnú pravdu o Bundyho vraždách. Najdesivejšie však je, že snáď všetci, čo prišli s Bundym do kontaktu (a prežili) ho popisovali ako charizmatického, očarujúceho a slušného mladíka.

Odporúčané
Zac Efron bude v role nekrofilného sériového vraha Teda Bundyho škrtiť, znásilňovať a vraždiť mladé dievčatá Zac Efron bude v role nekrofilného sériového vraha Teda Bundyho škrtiť, znásilňovať a vraždiť mladé dievčatá 3. apríla 2019, 14:20

Okrem Efrona a Lilly uvidíme aj Johna Malkovicha, Angelu Sarafyan, Jeffreyho Donovana, Grace Victoriu Cox, Kayu Scodelario, Haleyho Joel Osmenta, Dylan Barkera, Jima Parsonsa a Terryho Kinneya. O réžiu sa postaral Joe Berlinger, pre ktorého pôjde o prvý regulérny celovečerný film. Má však bohaté skúsenosti ako producent a hlavne režisér dokumentov. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme, ale určite to bude už tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia