Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2019, 23:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Takého ko*ota si ešte nevidel. Policajti zdieľali video z divokej bratislavskej naháňačky priamo v hustej premávke

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Muži zákona museli riešiť ďalšiu naháňačku v priebehu niekoľkých dní.

Keby ťa niekedy začali naháňať policajti a napadli by ti, že sa im pokúsiš utiecť, určite to nerob. Nielenže si zaznamenajú informácie o tvojom aute aj poznávacej značke, ale šanca na úspešný útek je naozaj mizivá.

Nevadilo to vodičovi v Bratislave, ktorý si za volantom svojho Fiatu Marea povedal, že najrozumnejšie bude pustiť sa do hustej premávky v hlavnom meste a ohroziť všetkých ľudí navôkol.

Na Kohútovej ulici sa policajti pokúsili šoféra zastaviť, na čo on nereagoval a vydal sa na útek. Onedlho narazil do auta stojaceho v križovatke, jazdil v protismere a policajtom utekal až na Ivanskú cestu, kde ho napokon zablokovali.

Takmer sa tam čelne zrazil s policajným autom, pričom muži zákona ho potom chytili a vytiahli z auta. Ako uvádzajú v statuse, pri vyťahovaní šoféra z auta boli použité donucovacie prostriedky, ale muž nebol zranený. Keď zistili, prečo sa vlastne vydal na útek, len krútili hlavami.

Šofér mal uložený zákaz viesť motorové vozidlo, ale keby len zastavil a ku všetkému sa priznal, určite by sa nachádzal v lepšej situácii ako teraz. Policajti ho eskortovali na stanicu, na krku bude mať obvinenie z marenia výkonu úradného rozhodnutia a ešte ho aj nazvali pravdepodobne vulgárnym pomenovaním, pretože slovo museli na Facebooku vyhviezdičkovať. My sme si však domysleli, čo zrejme chceli použiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia