Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2019, 14:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na Spotify si konečne môžeš zablokovať interpretov, ktorých nemáš rád. Vďaka novej funkcii akoby ani neexistovali

HUDBA HUDBA SPOTIFY
Uložiť Uložené

Obľúbená služba prináša zaujímavú novinku.

Ak neznášaš nejakého interpreta, ale momentálne zažíva úspech za úspechom a neustále na teba zovšadiaľ vyskakuje, služba Spotify má riešenie. Viacero užívateľov si všimlo, že v najnovšej testovacej verzii aplikácie pre iOS si človek môže dočasne stlmiť či dokonca celkovo zablokovať akéhokoľvek interpreta, ktorý mu nie je sympatický.

Služba zrejme zareagovala na vlnu kritiky po tom, čo bol odvysielaný dokument o dlhoročnom obťažovaní R. Kellyho. Aj keď R. Kellyho odstránila zo svojich vlastných playlistov, streamovanie jeho hudby nebolo nijak obmedzené. Spotify pritom v roku 2017 zamietlo nápad umožniť užívateľom zablokovať si interpretov, lenže časy sa menia.


Ako informuje portál The Verge, zablokovať si síce budeš môcť akéhokoľvek interpreta, ale len v prípade skladieb, ktoré nahral on samotný. Keď sa objaví na nejakej spolupráci so spevákom či speváčkou, ktorú zablokovanú nemáš, skladbu aj naďalej uvidíš a budeš si ju môcť prehrať.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Pri celkovom zablokovaní interpreta ho nebudeš vidieť v žiadnom rebríčku ani playliste, Spotify ťa nebude obťažovať ani novinkami o chystanom albume, a tak sa ti bude zdať, že v tvojom svete akoby prestal existovať. Zatiaľ nie je jasné, kedy bude funkcia dostupná pre všetkých užívateľov a či najskôr zostane len v operačnom systéme iOS.

Domov
Zdieľať
Diskusia