Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2019, 23:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Seriál Máša a medveď zaknihoval svetový rekord. Toľko miliárd pozretí na YouTube konkurencia snáď nikdy nedosiahne

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Obľúbená ruská rozprávka sa zapísala do Guinnessovej knihy rekordov. Ide o najsledovanejšie animované video na svete.

Ak si sa narodil v deväťdesiatych rokoch, pravdepodobne si veľmi dôverne spomínaš na rozprávky ako Gumkáči, Pokémon alebo Tom a Jerry. A ak náhodou nie, pripomeň si všetky podobné tituly v tomto článku. Tí mladší už vyrastajú na animovaných filmoch dostupných na internete, pričom medzi tie suverénne najpopulárnejšie patrí práve Máša a medveď z ruskej produkcie. 

Už skôr si si mohol všimnúť, že ide o veľmi obľúbenú záležitosť, keďže veľmi veľa dielov prekročilo milióny views na YouTube. Samozrejme, je treba prihliadať aj na to, že podobné záležitosti veľmi radi reuploadujú špekulanti s cieľom nahnať na svoj kanál veľa divákov, takže by oficiálne čísla boli určite ešte o niečo väčšie.

Dnes sme sa dočkali informácie o tom, že diel s názvom Recept na katastrofu sa oficiálne zapísal do Guinnessovej knihy rekordov ako najsledovanejšie animované video na červenej sociálnej sieti. S 3,4 miliardy pozretiami ho tak skoro nikto neprekoná, keďže v top päťke sú už len hudobné videoklipy. 

Produkčná spoločnosť Animaccord, ktorá má seriál od roku 2009 na svedomí, zároveň avizuje, že už budúci týždeň sa fanúšikovia dočkajú nového dielu.

Domov
Zdieľať
Diskusia