Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2019, 16:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gogo rapuje a dissuje youtuberov bez nápadu či horiace slovenské vlaky v Supreme ľadvinke

HUDBA
Uložiť Uložené

Najznámejší slovenský youtuber má vonku ďalší hudobný počin.

Gogo má za sebou úspešný rok plný množstva videí, nových nápadov a tiež jedného konfliktu so známym raperom. Teda niečo podobné ako ten predchádzajúci. Po vzore predošlých rokoch mal v pláne vydať tiež hudobnú novinku, ktorá sa však o niečo oneskorila a aj napriek titulu Ako na nový rok prichádza medzi fanúšikov až dnes. 

Pôvodne mala nahradiť silvestrovský špeciál, a tak v nej autor v jednoduchosti zhrnul, čo všetko sa stalo v online svete, ktorého je aj on súčasťou. Dočkali sme sa kritizovania konkrétnych udalostí a tiež youtuberov ako takých. Zároveň pridáva, že 2019 bude jazda.

Samozrejme, dočkali sme sa aj sprievodného vizuálu, ktorý vznikal na parkovisku a v greenscreen štúdiu. Gogo ti na záver radí, aby si si nedával žiadne predsavzatia a máš vyskúšať avokádo s horčicou, vraj je to chutné. Do komentárov nám nezabudni napísať svoj názor. Nielen na kulinársku radu, ale aj na hudobnú novinku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia