Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2018, 17:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šajmo v McDonald's či v Tekashiho backstagei, najväčšie športové úspechy a smutné samovraždy. Aj taký bol rok 2018

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Posledné tohtoročné Freshnews si pre teba pripravili Deniska a Šajmo, ktorí zhodnotili najzásadnejšie momenty celého roka.

V prvom rade by sme chceli poďakovať za celoročnú priazeň nielen v rámci toho, čo sa deje na webe, ale tiež na našom YouTube. Počas roka 2018 sme vydali viac ako stovku videí a medzi nimi každú nedeľu (a po novom) aj stredu o 18:00 pravidelnú dávku noviniek z domova aj zo sveta s názvom Freshnews

Naši slovenskí aj českí moderátori si veľmi vážia podporu a v úplnom závere roka si pre teba pripravili ešte jeden netradičný diel. Dvojica Deniska a Šajmo sa totiž rozhodla v zopár minútach zhodnotiť celý rok a najdôležitejšie momenty, ktoré sa počas neho udiali. 

Či už to boli smutnejšie záležitosti ako samovraždy alebo faily, ale aj radostné ako športové úspechy alebo míľniky našich hudobníkov, môžeme konštatovať, že to počas roka 2018 naozaj žilo. Veď posúď sám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia