Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2018, 3:48
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Punisher sa pri natáčaní druhej série mlátil so zlomenou rukou a niekoľkokrát dostal na pľaci K.O.

FILMY A SERIÁLY PUNISHER
Uložiť Uložené

Jon Bernthal je teda poriadne tvrdý chlapík.

Všetkých fanúšikov dozaista zarmútila správa o zrušení troch marvelovských seriálov na Netflixe, pričom nebudeme klamať, ak povieme, že najviac nás zasiahlo zrušenie skvelého Daredevila. Malým svetielkom nádeje však stále zostáva 3. séria Jessicy Jones a 2. séria pomstychtivého antihrdinu Punishera.

Práve druhý spomínaný projekt sa začal natáčať niekedy vo februári tohto roka a my si už brúsime zuby na plnohodnotný trailer. Medzitým si však musíme vystačiť so zaujímavými pikoškami z natáčania, o ktoré sa napríklad podelil Jon Bernthal v rozhovore s magazínom Men's Health.

V ňom prezradil, že celkom závažná nehoda sa mu prihodila počas hneď prvého dňa natáčania. V prvej bitkárskej scénke si totiž zlomil ruku. Jon však v scénkach pokračoval a na druhý deň sa mu na rovnakom mieste podarilo roztrhnúť aj šľachy.

Punisher sa pri natáčaní druhej série mlátil so zlomenou rukou a niekoľkokrát dostal na pľaci K.O.
Zdroj: Netflix

Predstaviteľ Franka Castla však prekusol aj túto bolesť, no keď sa mu na tretí deň podarilo kĺb v boľavej oblasti vykĺbiť, musel urgentne vyhľadať odbornú pomoc, pričom ho čakala operácia„Bolo múdre natáčať bitkárske scény so zlomenou rukou? Asi nie. Mohol som byť fit omnoho skôr. Natáčanie scény však vnímam rovnako, ako boxerský zápas. Nechcem byť ten, ktorý sa vzdá.“ 

Odporúčané
Netflix oficálne zrušil aj Punishera a Jessicu Jones. Sledovať jej 3. sériu sa ti teda ani neoplatí Netflix oficálne zrušil aj Punishera a Jessicu Jones. Sledovať jej 3. sériu sa ti teda ani neoplatí 18. februára 2019, 18:20

V rozhovore taktiež povedal, že pri niekoľkých scénach bol doslova knokautovaný do bezvedomia a redaktorke ukázal aj niekoľko jaziev na rukách. Nuž, zdá sa, že Bernthal je pre rolu Punishera skutočne zrodený.

Iba nedávno sa k nám dostala správa, že 2. séria bude premiérovať už v januári (leden) budúceho roku. Okrem Bernthala si zahrá aj Ben BarnesAmber Rose RevahJason R. MooreJosh Stewart, Floriana Lima či Giorgia Whigham. Ak sa chceš o projekte dozvedieť viac, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia