Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2018, 10:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Trailer pre Avengers: Endgame dosiahol za prvých 24 hodín takmer 300 miliónov videní. Je najsledovanejším v histórii

FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

V štúdiu Disney sa môže sláviť ďalší pozoruhodný úspech.

Štúdio Disney v poslednej dobe skutočne búra internet. Všetko začalo nedávnym úspechom nádherných prvých záberov z Levieho kráľa, ktoré za prvých 24 hodín od zverejnenia získali viac než 224 miliónov videní, čím sa zaradili na historicky druhé miesto, tesne za minuloročnú ukážku z Avengers: Infinity War.

Už pri písaní o rekorde Infinity War nám pritom bolo jasné, že 230 miliónov zhliadnutí s najväčšou pravdepodobnosťou prekoná iba jediná očakávaná snímka, a tou je Avengers 4, dnes už veľmi dobre známa ako Avengers: Endgame. A podľa najnovších informácií sa tak naozaj stalo.

Trailer pre Avengers: Endgame dosiahol za prvých 24 hodín takmer 300 miliónov videní. Je najsledovanejším v histórii
Zdroj: Marvel Studios/Disney

Prvý trailer pre Avengers: Endgame totiž v priebehu 24 hodín od zverejnenia dosiahol masívnych 289 miliónov videní a s absolútnym prehľadom si uchmatol pozíciu najsledovanejšej ukážky v celej histórii. Koniec koncov, niet sa ani čomu čudovať. Už samotný podtitul filmu hovorí o uzatvorení jednej úžasnej éry MCU, ktorá vyvrcholí veľkolepou bitkou proti Thanosovi.

Fanúšikovia po celom svete sa už teraz nevedia dočkať a môžeme počítať s tým, že Avengers: Endgame bude po vzore Infinity War na poli celosvetových tržieb opäť atakovať hranicu dvoch miliárd. My tak popri gratulácii k tomuto úspechu ešte dodáme, že snímka vstúpi do našich kín 25. apríla (duben) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť viac, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia