Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
5. decembra 2018, 19:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Burger King opäť útočí na McDonald's. Ak budeš zdržovať ich prevádzku, dostaneš burger za 1 cent

ZAUJÍMAVOSTI BURGER KING
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Súťaživosť medzi gastroprevádzkami sa vyostruje.

Slovenský McDonald's aktuálne zažíva zaujímavé časy. Na našu gastroscénu vtrhol silný hrač Burger King, čo mekáč prijal športovo a v Bory Mall (kde má Burger King prvú prevádzku) ich aj vtipným spôsobom privítal

V zahraničí sú však konkurenčné boje omnoho vyhrotenejšie. Americký Burger King sa totiž rozhodol spustiť ohromnú kampaň menom Whopper Detour, ktorej podstata je jednoduchá. Vydať by si sa mal do jednej z reštaurácií McDonald's a objednať si tam burger Whopper.

Ten však nájdeš iba v ponuke Burger Kingu a zrejme by si dostal len pohľad zmätenej obsluhy. Svoju návštevu však zaznamenáš v aplikácii a keď sa vydáš do blízkeho Burger Kingu, tvoj Whopper ti následne predajú za 1 cent, čo sa rozhodne oplatí.

Nielenže tak príde k obrovskému množstvu vtipných situácii, navyše poriadne zdržíš radu v McDonald's a popletieš obsluhu, o čo zrejme Burger Kingu aj išlo. Nič podobné však na Slovensku nefunguje, preto to rozhodne neskúšaj a radšej si objednaj Big Mac, zatiaľ čo po Whopper bež do Burger Kingu.

Domov
Zdieľať
Diskusia