Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Telekom. 
11. decembra 2018, 14:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako vyzerá férovka a kefovačka s Bekimom? Sleduj making of prvej vianočnej reklamy roku 2018

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Bekim sa v spolupráci s Telekomom postaral o vtipnú reklamu a teraz nás pustil do pozadia jej vzniku.

V aktuálnom roku sa o prvú vianočnú reklamu postaral obľúbený operátor Telekom v spolupráci s hlavnou tvárou svojich kampaní Bekimom.  Spot vznikol na horskej chate, kde tentokrát nejde o paušály, ale o luxusný robotický vysávač, ktorý sa dá ovládať aj cez telefón. No a keďže nejde o klasickú nudnú záležitosť, právom sa teší veľkej pozornosti. 

Aj kvôli tomu sme sa teraz dočkali uverejnenia videa, kde môžeme sledovať celý proces natáčania zo zákulisia. Budeš tak mať možnosť vidieť, na koľkýkrát sa podarilo natočiť Šuleho pád z komína alebo Bekimove prerážanie dverí vozíkom ako náhradou baranidla.

Do komentárov nám nezabudni napísať, ako sa ti zatiaľ vianočná kampaň od Telekomu páči, prípade, ktoré reklamy máš najradšej. Zároveň nezabudni sledovať aj všetko dôležité na oficiálnej stránke a príď si do najbližších pobočiek operátora po robotický vysávač, televízor alebo PlayStation 4. 

Domov
Zdieľať
Diskusia